Meille töihin?

Image Wear on suomalainen perheyritys. Virallisen määritelmän mukaan valmistamme työvaatteita, mutta olemme paljon enemmän. Olemme niin tärkeä osa suomalaisten työpäivää, että meitä voi kutsua työkaveriksi. Meitä imagewearilaisia innostaa, että saamme tehdä merkityksellistä työtä: Teemme ammattilaisille parempia työpäiviä.

Haluatko työskennellä rennossa ja aikaansaavassa työporukassa? Jos vastasit kyllä, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen HR(at)imagewear.fi

Image Wearin Tampereen toimipisteen omassa painossa hoituvat vaatteiden nimikoinnit myös lämpöpainolla.

Kurkkaa avoimet työtehtävät alta ja ota yhteyttä!

Malliompelija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja ammattitaitoista
henkilöä hoitamaan MALLIOMPELIJAN tehtäviä Tampereen T&K-palveluyksikköön.

Lisätietoja voi kysyä: Palveluyksikön päällikkö Riikka Törmä p. 040 6734205. Kirjalliset hakemukset ja CV:t keskiviikkoon 4.5.2022 klo 12 mennessä: HR@imagewear.fi

Myyntipäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta B2B-myynnin ammattilaista hoitamaan LIIKKUVAN MYYNTIPÄÄLLIKÖN työtehtäviä Kemi-Tornion sekä Lapin alueelle.

Pääasialliseen tehtävänkuvaan kuuluvat Pohjois-Suomen alueen myyntitoiminnot, uusasiakashankinnat ja sovitustilaisuudet asiakkaiden luona sekä tarpeen mukaan myymälätyöskentelyä alueen myymälöissä Rovaniemellä, Torniossa ja Oulussa.

Lisätietoja saat: Toni Suhonen p. 040 6210 718.
Kirjalliset hakemukset ja CV:t tiistaihin 31.5.2022 mennessä osoitteeseen: HR@imagewear.fi